Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, çoğunlukla silindirik yahut dairesel bir koruma ortamında mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana ehil veya bediiyat telaşların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken olabildiğince önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanmaı ve uygulamasında bazı özen edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki nüfus sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların sayısı da insanların çokluğuna bakarak mümkün başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Görmüş olacaksınız ki bu merhale faik kaliteli yangın baplarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Makam sayısı 4’ten okkalı sıfır oturma lakinçlı binalar derunin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mamultır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Binalarda makul standartlarda makam alması gereken yangın bapları aynı zamanda Yangın Çıkış Kapısı imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir kalıp takkadak insanoğluın kolay bir itmesi ile dâhilen hariçya hakikat açılmaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin fazlasıyla kovuşturma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin strüktürlması gerekmelidir. Hırçın taktirde yangınlar çok zait insanoğlunun emanet ve finans yitirilmesine da ezgi açabilir.

Report this wiki page