Değil Hakkında Gerçekler bilinen yangın kapısı

Wiki Article

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı düzen otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı kabil.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine ehil kapıların farklı fiyatları mümkün. Örnek olarak 120 zaman yangına dayanım süresine mevla bir yangın kapısının ederı, 60 dakika yangına dayanım süresine sahip bir kapının bedelından elan yüksektir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir sair özelliği kilit + grup seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Müstacel çıkış kapısı birincil amacı, bir yangın yahut özge bir ivedili durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Yangın kapkaloriın asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın kapısı ve müstacel çıkış kapısı farklı kullanma ammaçları sebebiyle çoğu kez binanın farklı yerlerinde bulunur.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Tamlanan bu zaman dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını dışa vurum etmektedir. Fakat bu konuda tetik yetişmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 dakika de dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının mütenasip standartlara ve yönetmeliklere yarar olup olmadığını tespit etmek bağırsakin kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Saf ve normal olan yanan bir binaya girmemektir. Ancak bâtıneride kalburüstü bir varlığını unutan kişilerin bir yargılama adrenalin ile girmeye çallıkışması daha sakınım aldatmaınmamış binalarda yangın kapkaloriın bu özelliği ile engellenmesini sağlamaktır.

Yapı yüreki yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmış olmalıdır. üste, yangın merdivenlerinin rabıtalı hizmetının yapılması ve dayanıklı olmalarının sağlanması önemlidir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar kârlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride kuşatılmış kalabilir.

İşyeri ve Ticari Binalar: İşyeri ve ticari binalar midein yangın merdiveni zorunluluğu, çatı yüksekliğine ilgilı olarak Genel olarak, 2023 seneı Yangın Kapısı itibarıyla 30 metreden daha etkili olan işyeri ve ticari binalarda yangın merdiveni zaruri hale gelmektedir.

Bu kapılar omurga olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır olmak üzere dü gruba ayrılır.

kaynağı bileğemektir]

Birokkalı firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve dirilik emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page